Direct hulp of advies nodig?Bel013 - 504 1275

Mechanisatie

Van Dal Mechanisatie en Constructie levert een totaal programma van machines en tractoren voor landbouw, industrie en gemeentes. Wij voorzien u graag van een passend advies op het gebied van verkoop, reparatie en onderhoud. Ook op het gebied van GPS precisie voor de landbouw kunt u bij ons terecht. Een team van gemotiveerde en enthousiaste monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Deze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om de razendsnelle ontwikkeling bij te kunnen houden.

Wij hebben dealerschappen van diverse A merken zoals:

  • Traktoren

    Wij zijn al sinds 1938 dealer van Mc Cormick nu CASE IH, en sinds de fusie van Case IH met Steyr vertegenwoordigen wij dit merk ook. Met deze 2 merken kunnen wij een complete range tractoren van 55 pk tot meer dan 600 pk aanbieden.

  • Landbouwmachines

    Wanneer U een landbouwmachine zoekt, kunnen wij een complete lijn machines aanbieden. Wanneer u specifieke wensen heeft hebben wij de mogelijkheid om de machines in overleg met u aan te passen.

  • Knikladers

    Wij vertegenwoordigen JCB en Giant. Met deze 2 merken kunnen wij u een complete lijn machines aanbieden.

Ook voor het onderhoud van de airco kunt u bij ons terecht. Wij hebben hiervoor een volautomatische airco service unit in de werkplaats. Tevens zijn wij erkent inbouwstation voor startonderbrekers en track and tracé systemen.